Revolution Slider Error: Slider with alias web-product-dark7 not found.
Maybe you mean: 'showcase-carousel' or 'enterprise-top-slider' or 'home-top-slider' or 'enterprise-bg' or 'enterprise-demo-bg' or 'home-slider-bg'

Опитайте всички софтуерни
продукти още сега!

поемете контрола в свой ръце през всяко устройство от всяко място

Моментално стартиране

Започнете без изчакване

Направете своята поръчка и до 2 часа след заявката ще получите достъп и помощни материали

Без сваляния и инсталации

Напълно улеснен достъп

Използвайте своята система директно в браузъра без нужда от инсталации или специализирани програми

Безплатни ъпгрейди

Надграждане за секунди

Използвайки нашите продукти получавате безплатно всички обновления и подобрения над тях
SoftHome

Без лицензи за раб. места

Включете целия екип

Създайте потребители, определете техните роли и контролирайте достъпа без допълнително заплащане

Видео обучения

Онлайн помощни материали

Извършвайте самостоятелно и още по-лесно желаните операции без да имате нужда от специалист.

30 дневен тест период

Изпробвайте безплатно

Получавате възможността да опитате продуктите ни 30 дни преди да вземете решение дали ще ги закупите.

Ние създаваме решения

технологии в подкрепа на персоналната, корпоративната и административна употреба

Автоматизация на бизнес процеси (BPA)

С разработената до съвършенство „Един клик“ технология ще сведете до минимум човешките грешки и времето, което отделяте за издаване, изпращане, съхранение и извършването на още купища желани операции.

Статистика на посетители

Снабдете своя бизнес с всички функции и нововъведения в онлайн търговията. Привлечете по-голям трафик и превърнете посетителите в купувачи. Повишете онлайн приходите и намалете оперативните разходи.

Мобилна технология

С иновативната разработка Craft ще стартирате и публикувате желани проекти в пространството без забавяне. Craft премахва времеотнемащите инсталации, съкращава цели процеси и необходимостта от употреба на различни програми, давайки огромно предимство пред конкуренцията.

Повишаване на продуктивността

Използването на всеобхватна система, свързваща краищата на компанията, която улеснява изпълнението на ежедневни операции Ви позволява да обърнете по-голямо внимание на същността на вашата дейност.

Напреднала технология за търговия

Снабдете своя бизнес с всички функции и нововъведения в онлайн търговията. Привлечете по-голям трафик и превърнете посетителите в купувачи. Повишете онлайн приходите и намалете оперативните разходи.

Създаване и трансфериране на проекти

С иновативната разработка Craft ще стартирате и публикувате желани проекти в пространството без забавяне. Craft премахва времеотнемащите инсталации, съкращава цели процеси и необходимостта от употреба на различни програми, давайки огромно предиство пред конкуренцията.

Целият екип в действие

Използвайте пълния потенциал на екипа, с които разполагате благодарение на нашите напълно освободени от ограничения работни места, които могат да бъдат създадени.

Контрол на достъпа

Не всеки има нужда от еднакъв достъп. Настройте различните потребители, профили, отдели и техните правомощия, като проследите случващото се в рамките на Вашата система.

Пълна самостоятелност

Всички решения са създадени за ползване от хора без значение от тяхната професионалната ориентация и опит. Чистия и добре структуриран вид на софтуерите гарантира за лесната и удобна работа. Всички елементи са разположени там, където трябва да бъдат.

Първото онлайн
ERP

Управлявайте всички крайща на своята компания

Съществува огромна дупка между управлението на онлайн магазин, склад и планиране на ресурсите на предприятие (ERP). За да решите тези проблеми, трябва да използвате различни софтуери, които да запълнят липсващите части. Нуждата от ежедневна синхронизация прави работата Ви изцяло неефективна. Решението е Enterprise.

Мобилност & Модернизация

Управлявайте всички крайща на своята компания

Разполагайте с необходимата бизнес информация и пълната функционалност на Вашата система само на един вход разстояние. Можете да управлявайте безпроблемно различните процеси и своята дейност, както от офиса, така и в движение, използвайки единствено предпочитания от Вас за работа Браузър.

Без инсталации на програми

Управлявайте всички крайща на своята компания

Изпитайте удоволствието от работата със софтуерните решения и реализирайте всичко, което пожелаете единствено през Вашият браузър, без нужда от инсталации и сваляне на различни програми. Решете всички трудности свързани със затруднен достъп, работа с множество програми и всички съпитстващи забавяния.

Контрол през всяко създадено устройство

Управлявайте всички крайща на своята компания

Без значение от операционната система или годината на производство на устройството, което използвате, всичко от което имате нужда за да използвате Вашата система е достъп до Интернет. Улекотената система позволя и безпроблемна работа през мобилен интернет.

Достъпност
100%
Контрол
100%
Функционалност
100%
Възможности
100%
Улеснение
100%

Резултати от всяко място и през всяко устройство без значение от годината на производство